KUL ATT DU ÄR INTRESSERAD!

Kul att du är intresserad av våra roliga cyklar och våra många reseförslag för dig och din familj att upptäcka vårt område med cykel!

Vi håller just nu på att utveckla det här konceptet genom en satsning som heter SMaRT, satsningen handlar om att knyta ihop alla våra många roliga upplevelser och besöksmål så att du och din familj enkelt kan uppleva vad som finns att göra i Lidköping med omnejd, utan att behöva ta bilen överallt. Genom att kunna erbjuda unika cyklar som gör resan till en upplevelse hoppas vi kunna bidra till ett mer hållbart samhälle.

Vill du bidra?

Känner du att du har idéer att bidra med på en gång? Då får du gärna skicka din mailadress här så återkommer vi med lite frågeställningar som kan hjälpa oss på vägen framåt med att utveckla en riktigt bra cykeldestination! Klicka här för att lämna dina kontaktuppgifter.
Du deltar dessutom i utlottningen av ett weekendpaket i Lidköping om du deltar!

Rabatt i framtiden

Eller känner du att detta verkar vara ett kul koncept men att jag vill nog vänta och se det färdiga resultatet, skriv in din mailadress här så meddelar vi dig när det finns att boka och kommer då ge 30% rabatt på din första bokning! Klicka här för att lämna dina kontaktuppgifter.

Cykelpoolen är ett initiativ av projektet SMaRT. Projektet har som huvudsyfte att stimulera ett förändrat resebeteende och förmå fler att välja hållbara alternativ.